Masterclass

Leiden

GRATIS MASTERCLASS
De route naar een vervullend werkleven.

Van onrust en stress naar een betekenisvol en vervullend werkleven.
Ontdek de 3 onmisbare ingrediënten om af te stemmen op jouw
unieke missie.

Bekijk ‘m nu gratis on demand!

IN DE MASTERCLASS ‘DE ROUTE NAAR EEN VERVULLEND WERKLEVEN’ ONTDEK JE:

1. Wat er ten grondslag ligt aan de onrust, onvrede, of de leegte die je voelt. 
2. Wat je nu kunt doen zodat je kracht, authenticiteit en moed hervindt om krachtige keuzes te maken in je werkleven. Zodat je werk je weer energie geeft.
3. Waarom het juist het ongemak is dat je nu voelt, de meest krachtige katalysator voor verandering is.
4. De drie basis ingrediënten om af te stemmen op jouw unieke missie.

Where your talents meet the needs of the world.

BEKIJK DEZE MASTERCLASS ZEKER WANNEER:

Je momenteel vastloopt in je werk.

Je verdient goed, maar het werk daagt je niet (meer) uit. Je voelt aan alles dat er nog veel meer in je zit dan er nu uitkomt.

En steeds vaker vraag jij jezelf af waarvoor je het doet, of voor wie? Je voelt je geleefd en gejaagd. En je wilt het anders, weer met energie opstaan. Weer zin hebben in je werkdag. Je verlangt naar helderheid in wat je wilt en duidelijke richting voor je volgende carrière stap.

DIT BEN JIJ:

Je bent daadkrachtig en hebt al successen behaald. De buitenwereld bewondert jou om wat je hebt bereikt. Maar jij voelt je best eenzaam.

Jij hebt een grotere visie op het leven en werk dan de mensen om je heen.

Maar je mist mensen om je heen die met dezelfde existentiële vragen rondlopen als jij. Vragen als: wie ben ik en waarom ben ik hier? Wat is de betekenis van mijn leven en wat heb ik hier te doen? En het knaagt al een tijdje. Je twijfelt of je huidige baan werkelijke toegevoegde waarde heeft. En ergens vind je het idee dat je vervangbaar bent best confronterend. Het lijkt alsof je niet helemaal jóuw leven leeft. Dat je (nog) niet het leven leeft dat voor jou bestemd is. Maar krachtige keuzes maken die bij je passen vind je lastig.

Waar je jarenlang on fire was door kansen en doorgroeimogelijkheden, voel je je nu vaak verveeld en leeg.

Als er een nieuwe kans voorbij komt maak je lijstjes met voors-en tegens. En ook al is de lijst met plussen veel langer dan die met minnen, het rijmt niet met je gevoel. Toch maak je maar een keuze, wat een andere basis om gegronde beslissingen te nemen die heb je niet. 

Tot nu kon je best goed mee met de stroom.

Met stroom van de maatschappij. Met hoge verwachtingen van jezelf, vanuit je familiesysteem, de organisatie en de mensen om je heen. Je vraagt je af waarom anderen de kansen niet zien die jij ziet? 

Soms voel je ineens de kracht en ga je doen wat anders is dan anders, heel voorzichtig.

Maar dan slaat de twijfel toe. Angst of onzekerheid of je wel zo groot mag denken. Of het voor jouw is weggelegd, of het realistisch is. Of je het wel kunt? Of je omgeving ‘roept’ je terug. Omdat je niet altijd begrepen wordt door je omgeving doe je al snel weer wat je altijd deed.

Je krijgt zelf ook geen vat op je gevoelens maar je weet wel dat je hier iets komt brengen, iets dat van waarde is. Jij weet dat het niet alleen geld is dat je werkelijke rijkdom brengt. Je verlangt naar innerlijke rust en voldoening. Maar je weet niet wat het precies is. Of hoe, of waar te beginnen. 

Het is tijd om de regie terug te pakken. Want inderdaad, jij komt grote impact maken. Het is tijd om daar volledig voor te gaan staan.

GRATIS MASTERCLASS: DE ROUTE NAAR EEN VERVULLEND WERKLEVEN

Je wilt niets liever dan je talenten optimaal inzetten en je ambities realiseren.

En met zelfvertrouwen keuzes te maken die bij je passen. Je zoekt niet zomaar een leuke baan is of passende functie, maar werk dat een verlengstuk is van jezelf. Waarin je jezelf authentiek tot uitdrukking kan laten komen.

Graag deel ik met jou de routekaart voor een vervullend werkleven in deze Masterclass.

Bekijk ‘m nu gratis on demand.

lifecoaching, loopbaancoaching_Leiden

WAAROM MOET JE BIJ MIJ ZIJN

Je neemt natuurlijk niet van jan en alleman kennis aan. Zou ik ook niet doen.

Je wilt begeleiding van een professional. Iemand die je niet vertelt wat je moet doen, maar je begeleidt in jouw eigen proces. En veel belangrijker: iemand die je de weg kan wijzen maar tegelijk jou je eigen proces gunt. Iemand die onderweg vooral een heldere spiegel voor je is.

Of je nu komt met een loopbaanvraag, relatie-vraagstuk of fysieke spanningsklachten. Het gaat over jou. Jouw vraagstuk is de ingang, waar je aan werkt ben jij. Daar ligt altijd de sleutel.

Goed nieuws, naast dat ik deze stappen allemaal persoonlijk heb doorleefd, heb ik ook een professionele achtergrond in arbeids -en organisatiepsychologie. Zo deed ik een Master HRM en promotieonderzoek op het gebied van carrière succes. Waarna ik een veelvoud aan opleidingen volgde op het gebied van coaching en therapie. Zoals: systemisch werken, ademtherapie, voice dialogue, mindfulness en sjamanisme.

Plan een afspraak

Als dit je aanspreekt, boek dan een matchcall met Dominique in. Hierin bespreken we samen jouw huidige situatie en of een samenwerking op dit moment passend is. Ook onderzoeken we welk programma het beste bij jou en je ambities past.

lifecoaching loopbaancoaching leiden