Heel Jezelf programma

HEEL JEZELF PROGRAMMA

TRANSFORMATIE TRAJECT – ADEMTHERAPIE

Maak je vrij van ballast uit je verleden.
Reken af met disfunctionele patronen en onverwerkte zaken

TRANSFORMEER JE JEZELF DOOR OUDE PATRONEN LOS TE LATEN

In het Heel Jezelf programma, krijg je zicht op waar je patronen vandaan komen. We duiken diep in je onderbewustzijn om onjuiste overtuigingen die je niet langer dienen los te laten. Onverwerkte emoties worden doorleeft en krijgen een plek.

Zo maak je ruimte voor waar je naar verlangt.

Diep van binnen voel je dat je een missie hebt. Dat er iets is dat jij te doen hebt.
Maar het komt er nog niet helemaal uit. Het lijkt alsof je wordt tegengehouden door iets binnen in jezelf. Je wordt tegengehouden door belemmerende overtuigingen, vastgeroeste gedachten- of gedragspatronen of oud trauma dat zich steeds weer aandient.

Je laat oud zeer los.

In het Heel Jezelf programma werken we met verschillende methoden als familieopstellingen, mindfulness en ademtherapie. Zo krijg je zicht op je overlevingsmechanismen en waar ze grond vonden. Je heelt niet-ware overtuigingen die je vastzetten in je interacties met anderen. Onverwerkte emoties worden doorleefd en losgelaten.

Waardoor je letterlijk ademruimte krijgt.

betekenisvol werk

Heb jij last van…

 • Vastzittende patronen / onverwerkte emoties
 • Terugkerende pijnlijke situaties uit je verleden
 • Benauwdheid door gejaagd, hoog of oppervlakkig ademen
 • Burn out, stress & spanningsklachten
 • Spierspanning of vastzittende spieren
 • Slecht slapen, vermoeidheid

  Dan is het Heel Jezelf programma iets voor jou.

KORTOM, JE VOELT JE INNERLIJK VERKRAMPT

En je verlang ernaar om je oude rommel op te ruimen. Je wilt je vrijer voelen en loslaten waar je te ver bent aanpast. Zodat je weer kunt ontspannen en ruimte maken voor jezelf en jouw behoeften.

Het is tijd om jezelf te bevrijden van ballast uit je verleden.

Je wilt ruimte maken om in lijn te leven met je authentieke zelf.
En je weet inmiddels, dat je daarvoor mag gaan aankijken wat je tot op heden liever wegstopte. Tot nu. Maar in dat proces wil je wel graag professionele begeleiding. Ademtherapie is een effectieve techniek die de brug slaat tussen je bewustzijn en onderbewustzijn. Je gaat ervaren dat jouw lichaam een zelfreinigend mechanisme is. En dat je eigen ademhaling daar de meest krachtige tool voor is. Een innerlijke tool voor heling die je altijd ter beschikking hebt. Breathwork levert je zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel het volgende op:

 • Diepere ademhaling en ontspanning
 • Mentale helderheid en emotionele rust
 • Hoger bewustzijnsniveau: inzicht in jezelf en conditioneringen
 • Bij je gevoel komen en gemakkelijker blijven
 • Meer energie en je vitaler voelen
 • Uit je hoofd en je ‘in je lijf’ komen

“We beleven ons verleden steeds opnieuw. Totdat we het inzien en bewust loslaten.”

INNERLIJKE VRIJHEID EN ONBEVANGENHEID

Ok, nu even praktisch. Wat we precies gaan doen:

Tijdens het Heel Jezelf programma onderzoek je waar je patronen vandaan komen. Welke overtuigingen je belemmeren en transformeer je onverwerkte zaken uit het verleden die je in de weg staan.

Het Heel Jezelf programma is een individueel transformatietraject waarbij we werken aan één afgebakend thema dat jou momenteel blokkeert. We werken gericht aan de conditioneringen die wilt loslaten waardoor er innerlijke ruimte ontstaat. Het Heel Jezelf programma bestaat uit:

 • Intakesessie +/- 90 min. waarbij we samen jouw thema concreet maken.
 • 1x (familie)opstelling (+/- 90 min) waarin we onderzoek doen naar je systeem van herkomst.
 • 2x transformatieve ademsessies (2x 120 min) waarin je onverwerkte emoties en belemmeringen loslaat.
 • 1x lichaamsgerichte integratiesessie (60 min), waarin het getransformeerde een plek krijgt zodat het bij je blijft.
 • Nazorg middels 1x reflectiesessie van 30 min.

Resultaat na het Heel Jezelf programma

1. Je weet waar je patronen vandaan komen. Je hebt inzicht in welke conditioneringen je uit je familiesysteem hebt meegekregen. De puzzelstukjes van je eigen blauwdruk zijn ‘in elkaar geklikt’.

2. Onverwerkte emoties zijn opgeruimd. Je hebt onverwerkte zaken uit het verleden doorleefd en een plek gegeven. Je hebt de ‘onaffe’ zaken verhelderd en zicht gekregen op (on)vervulde behoeften.

3. Je hebt je belemmeringen opgeruimd. Door de weerstand op je blokkades los te laten, is de innerlijke kramp die je eerder voelde in je lichaam verlicht en heb je ruimte gemaakt. In je lijf om dieper te ademen en te voelen. En je hoofd. En dat merk je je mate van creativiteit en energieniveau.

4. En ruimte gemaakt voor je authentieke zelf. Daar waar je in de innerlijke verkramping voelde en in aangepast gedrag bleef hangen. Voel je nu ruimte om weer keuzes te maken vanuit je ware / authentieke zelf en zorg te dragen voor wat je werkelijk belangrijk vindt.

ZIJ GINGEN JE VOOR :

 • Julie Ortet

  This breathing therapy was truly amazing! After the first session I already felt my face less tensed and more relaxed. I felt re-leaved from traumas I was carrying. Dominique genuinely listens to you, whatever you express or don’t express. She is very supportive and cares a lot about your healing process. After 4 breathing sessions,… Lees meer >


 • Janneke Lemmers – Onderneemster

  Ik ben in nog geen drie maanden als een feniks uit de as herrezen, heb ik mijn dark night of the soul overleeft en mooier nog… I’ve found my purpose! Via mijn vriend kwam ik bij Dominique terecht, omdat ik een enorme slide downwards had gemaakt in het leven en ik solide ondersteuning nodig had… Lees meer >


 • Stef – PhD Candidate

  De ademsessies bij Dominique waren waanzinnig. Ik heb het als een hele intense ervaring van het daadwerkelijk even pauzeren van het lichaam, beleefd. Daarna zie je pas hoeveel ruimte je van het lichaam en de geest niet benut. Erg bijzonder en zeker voor herhaling vatbaar!


 • Danny – UX designer

  De ademsessies waren heel speciaal! Zo bijzonder hoe zij in slechts één sessie direct bij mijn kern kwam. Het was confronterend en bevrijdend tegelijk. Haar warme, zorgzame persoonlijkheid zorgde ervoor dat ik me in vertrouwen over durfde te geven aan wat mocht komen tijdens het traject.”


 • Caroline van der Weijden – Sr. project manager

  Een herhalend patroon van werkgerelateerde stress en een ‘bak met tranen’ die ongecontroleerd omviel op momenten die ik niet zag aankomen brachten mij naar Dominique. In slechts 4 sessies ben ik weer op de rit en heb mijn doel bereikt. De methodieken die Dominique inzette om antwoord te vinden op mijn vragen ‘waarom’ en ‘hoe… Lees meer >


 • Margo N. – Maatschappelijk werker

  Wat een super hulpverlener is Dominique en wat een fijn mens! Ze kijkt door je heen, voelt wat nodig is en sluit aan bij jouw behoeften. Met haar doortastendheid en prachtige hulpmiddelen (voice dialogue, familieopstelling en ademsessie) heeft zij mij verder geholpen om meer op mijn eigen kracht te vertrouwen. Dit deed zij met alle… Lees meer >


 • Wander Knol – in transitie

  Na 2x burnout en een zware depressie, heb ik kennis mogen maken met de ademsessies bij Dominique. En ik kan u vertellen dat is echt iets bijzonders. De eerste keer dat ik dat mocht ervaren, heb ik een hoop verdriet en woede los kunnen laten. Alleen was dit slechts het eerste laagje. Ook de sessie erna… Lees meer >


 • Fia Schooljan – Communicatie specialist

  Dank je wel voor de liefde, oprechtheid en openheid waarmee jij me begeleidde. Dit had ik niet met iemand anders gedurfd! Het lukt nog steeds om mijn ademhaling diep in mijn buik te voelen. Diepe dankjewel voor de ruimte die je me in alle opzichten gegeven hebt. Liefs, Fia


 • Dominic – Muzikant

  Het enige wat ik na de sessie kon, was zijn. Gewoon alleen maar zijn. Ik was licht in mijn hoofd en voelde me zwevend. Het omschrijven van wat ik meegemaakt had leek onmogelijk, maar ik wist dat dit veel had gedaan voor me en zo nog veel meer gaan geven en ik ging met een… Lees meer >


 • Femke Tuijten – student

  De begeleiding van Dominique heeft mij heel erg geholpen om concreet de tools te creëren die ik nodig had om de stappen in de juiste richting te zetten. Door de nadruk te leggen op het accepteren en toelaten van de gevoelens die ik heb, ben ik nu meer in staat om denken en voelen in balans… Lees meer >


 • Maarten de Wekker

  “Niks vermoedend erin, ‘mindblowing’ verliet ik het gebouw. Alles voelde verlicht. Dit vergeet je niet snel.” Maarten de Wekker – Specifiek over zijn ademsessie. Lees de uitgebreide beschrijving van Maarten over ademtherapie in zijn blogbericht.


JOUW INVESTERING IN JEZELF

Investering

De investering voor het gehele Heel Jezelf programma is 2.222,- euro excl. btw.
*Hetzelfde tarief wordt gehanteerd voor particulieren en ondernemers.

In het Heel Jezelf programma wordt je op individuele basis door mij persoonlijk begeleidt.
Hierin is er alle ruimte en aandacht voor jouw individuele proces.

Plan een kennismaking

Als dit je aanspreekt, boek dan een matchcall met Dominique in. Hierin bespreken we samen jouw huidige situatie en of een samenwerking op dit moment passend is. Ook onderzoeken we of het Heel Jezelf programma voor jou geschikt is.

lifecoaching loopbaancoaching leiden
dominiquevanwingerden

Nog even voorstellen…

Hi! Ik ben Dominique van Wingerden en als transformatief leiderschap coach is het mijn roeping om jou te begeleiden in het afstemmen op jouw ware zelf en unieke missie. Zodat je jouw purpose als rode draad praktisch in je leven kunt implementeren.

Toen ik in ’88 geboren werd in een nuchter slagers-gezin, had ik niet gedacht dat ik ooit anderen zou helpen afstemmen op hun purpose. Ik was het kind dat altijd de diepere ‘waarom’ vragen stelde, maar daar nooit vervullend antwoord op kreeg.

Totdat ik op mijn vijftiende tijdens een bootongeluk plotseling stierf. In één helder ogenblik kreeg ik inzicht in de betekenis van het leven. Het was ineens duidelijk wie ik was en wat ik hier te doen had: it suddenly all made sense. Toch was mijn eigen pad hierna, verre van gemakkelijk. Een burn-out na het stoppen met mijn PhD en zelfs nog een tweede keer ‘aan de poort’ achttien jaar later, waren er nog nodig om te integreren wat ik toen inzag.

Doodgaan gaf me diepgaand inzicht in de betekenis van het leven. Het leerde me veel over mezelf, maar het leerde me vooral hoé te leven.

Het vervuld mij diep om ook anderen te mogen begeleiden in hun herinner -en helingsproces, af te stemmen op hun missie en te kiezen voor een leven waarvoor zij hier gekomen zijn.