Ken Jezelf programma

Lifecoach Leiden, Lifecoach Den Haag, individual coaching program

KEN JEZELF PROGRAMMA

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PROGRAMMA (3mnd)

Weer regie op je persoonlijke en professionele leven.
Vind helderheid in wie je bent, wat je wilt, wat je kunt
en hoe je dat gaat realiseren.

TRANSFORMEER JE LEVEN DOOR TE LEVEN VANUIT JOUW PURPOSE

In het Ken Jezelf programma stem je af op jouw missie. Ontdek je jouw unieke impact en creëer je een actieplan om purpose en zingeving als rode draad in je leven te implementeren. Zodat een betekenisvol werkleven realiteit voor je wordt.

Ken Jezelf – ontdek je missie

Diep van binnen voel je dat je een missie hebt. Dat er iets is dat jij te doen hebt. Iets groters, met meer impact of van meer betekenis. Maar je komt er niet uit. Je krijgt maar geen vat op wát het dan precies is, of waar te zoeken of hoe te beginnen.

Mensen zien jou als succesvol. Maar jij voelt dat er iets schuurt.

Je hebt al een goede baan, een mooi bedrijf of zelfs een topfunctie. Je bent ambitieus en anderen bewonderen jou om wat je voor elkaar hebt gekregen. En op papier klopt het ook allemaal: een prima inkomen, fijn huis, leuke vrienden, relatie en misschien een gezin.

Wat zou je nog meer willen? 

Alleen, jij krijgt een knoop in je maag als je denkt dat je dit nog jaren je leven is. Je mist het gevoel van tevredenheid en ervaart een bepaalde leegte of spanning. Geregeld vraag je jezelf af of ‘dit het nu is’? En of al die jaren keihard werken en alles wat je hebt opgebouwd, zowel professioneel als privé, je niet meer voldoening en rust zou moeten geven? 

Absoluut. 

Daarom is het tijd om niet langer concessies te doen.

betekenisvol werk

Herken jij dat…

 • Ergens weet je dat er iets niet klopt. Je stressniveau is hoog en als je echt eerlijk bent voel je je gewoon niet tevreden.
 • Je bent onrustig, want: jouw tijd is beperkt en er ontbreekt iets. En dat is niet alleen professioneel zo, ook privé vertaalt dat zich door en binnen je relatie(s).
 • Je weet dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt. En daar baal je van, want je krijgt maar niet helder wát het precies is.
 • Diep van binnen voel je dat iets anders te doen hebt, of iets groters, iets met meer impact en betekenis. Maar je weet niet wat het precies is, waar te beginnen of hoe te zoeken.
 • Je bent jezelf een beetje kwijt. En dat maakt je onzeker, want wie ben je dan precies en wat wil je eigenlijk écht?
 • Je zit erg in je hoofd, je voelt dat een verandering nodig is, maar de hóe dan krijg je niet helder. Je voelt je onzeker en gefrustreerd, want je zit al veel te lang op deze rotonde.

KORTOM, JE LOOPT VAST IN JE WERK

Je bent niet (meer) helemaal happy in je huidige functie en dat vertaalt zich door in je privéleven. Ondanks dat je je uit de naad hebt gewerkt om te komen waar je nu staat: voelt het nu niet meer passend. En je bent er klaar mee om op steeds op diezelfde rotonde cirkels te blijven lopen. Eindeloze voors -en tegens lijstjes hebben je niet verder bracht. Je bent er klaar mee om te zoeken.

En: je bent niet alleen op zoek naar een leuke baan of passend werk. Je wilt werk dat een verlengstuk is van jezelf. Je wilt leren leven en werken in verbinding met jezelf en anderen.

Het beste in jezelf naar boven halen.

Jij hebt een grotere visie op het leven en werk, dan de mensen om je heen.

Maar je mist mensen om je heen die met dezelfde existentiële vragen rondlopen als jij. Vragen als: wie ben ik en waarom ben ik hier? En het knaagt al een tijdje. Je twijfelt of jouw baan werkelijke toegevoegde waarde heeft. En ergens vind je het idee dat je vervangbaar bent best confronterend. Het lijkt alsof je niet helemaal jóuw leven leeft. Dat je (nog) niet het leven leeft dat voor jou bestemd is. Maar krachtige keuzes maken die bij je passen vind je lastig.

“Je missie herkennen betekent: helderheid.
Het geeft rust en vertrouwen.
Het geeft je de zekerheid dat je op de goede weg bent.”

– deelnemer van het Ken Jezelf programma

Where your talents and the needs of the world cross,

there lies your purpose.” -Aristoteles

LEVEN EN WERKEN IN LIJN MET WIE JE BENT

Ik geloof dat iedereen unieke missie heeft. Een combinatie van jouw drijfveren, talenten en visie. Een betekenisvol en vervullend (werk)leven is werkelijk voor iedereen weggelegd. Ongeacht je huidige situatie.

We zitten in een enorme transitie met z’n allen en het is nu meer dan ooit tijd om jouw unieke kwaliteiten, verhaal en persoonlijkheid te delen met de wereld.

Ten eerste omdat je de wereld een beetje mooier wilt maken en ten tweede om voor jezelf de mentale helderheid en emotionele rust te creëren waar je zo naar verlangt.

Je verlangt naar rust en helderheid.

Jij wilt weten wie je bent, wat je hier komt doen en hoe daar te komen. Je zoekt naar hoger doel in je leven, de rode draad. Maar dan graag wel concreet. Inclusief een praktische vertaalslag naar je dagelijkse praktijk.

Hoe zou het voor je zijn als je helderheid en richting zou voelen in je leven? Dat je weet wie je bent, wat jouw unieke talenten zijn en wat je wilt bijdragen. En ook: dat je een realistisch actieplan hebt hoe je daar gaat komen? Dat je weer regie voelt in je persoonlijke en professionele leven. Waardoor je krachtige keuzes kunt maken omdat je gevoel en ratio dezelfde taal spreken. Zodat je met focus je talenten in kunt zetten om je ambities te realiseren? 

Voel jij een JA?

Dan is het Ken Jezelf programma voor jou!

biografie_dominiquevanwingerden

OK, NU EVEN PRAKTISCH. WAT WE PRECIES GAAN DOEN.

Inhoud Ken Jezelf programma:

Tijdens het Ken Jezelf programma ga je verbinden met jouw ‘why’. Jouw unieke missie, vanuit diep begrip van wie je bent en wat jij hier te doen hebt. Je maakt een praktische vertaalslag naar jouw persoonlijk een professionele leven.

Het Ken Jezelf programma is een 3-maands persoonlijk leiderschap programma, incl.:

 • 6x modules incl. 6 begeleidende werkboeken.
 • 6x transformatieve 1-op-1 sessies met mij incl. ademsessie waarin je diepgewortelde belemmeringen los laat.
 • 1x concreet actieplan om jouw missie daadwerkelijk te gaan leven.
loopbaancoach Leiden, Lifecoach Leiden, coachingstraject

Resultaat na het Ken Jezelf programma

1. Je weet wie je bent. Je herkent het verschil tussen je authentieke- en aangepaste zelf. Je hebt helder wat belangrijk voor je is, bent afgestemd op jouw waarden, visie en waarheid.

2. Je hebt helderheid in wat je wilt. Je weet wat je wilt en wat jij uniek te brengen hebt. De puzzelstukjes van je eigen blauwdruk en verleden zijn ‘in elkaar geklikt’. Je bent afgestemd op wat je hier komt doen. 

3. Je weet welke positieve impact je wilt maken. En hoe je jouw unieke set van kwaliteiten, kennis en talenten kunt samenbrengen om een betekenisvolle bijdrage te leveren. 

4. Je hebt focus op je doel. Je hebt je belemmeringen opgeruimd. Je voelt rust en vertrouwen omdat je bent afgestemd op jouw hoogste doel in het leven – je missie. 

5. Je hebt een concreet en realistisch actieplan om je missie vorm te geven op een manier die bij jou en je leven past. Je weet hoe je stapsgewijs van waar je nu bent komt naar waar je wilt zijn. 

ZIJ GINGEN JE VOOR :

 • Ryan – Piloot i.o.

  Het Ken Jezelf programma van Dominique is voor mij heel waardevol geweest. Tijdens de eerste telefonische kennismaking merkte ik al dat we een goede klik hadden. Dominique is een erg prettige en professionele coach die je helpt en aanmoedigt om je innerlijk kompas te volgen. Na elke sessie kun je zelf aan de slag met… Lees meer >


 • Miguel Petris – Academic researcher

  Dominique is a wonderful coach. Her warm, wise and nuanced guidance helped me rediscover what makes me really tick as a person while also having fun with the process! I look forward to the new programs and projects she is working on – I wouldn’t hesitate coming back to Pause to Play to work on… Lees meer >


 • Renate de Vries – Rector

  Omdat ik als ervaren rector van een middelbare school merkte dat ik toenemend begon vast te lopen op verschillende terreinen, ging ik op zoek naar een coach. Ik vroeg een oriënterend gesprek aan met Dominique. Nauwelijks was ik over de drempel gestapt van haar zonnige studio met uitzicht op park Cronesteyn, of Dominique stelde me… Lees meer >


 • Willemiek van Dam – Onderneemster

  Vast zitten in een patroon op werkvlak dat me ontzettend dwars zat. Op het moment dat ik dit patroon herkende, besefte ik heel snel dat ik hulp nodig had van een professional. Zo kwam ik bij Dominique terecht, beter had ik niet kunnen treffen…. Dominique is een warme en zeer kundige vrouw die mij geholpen… Lees meer >


 • Susan Meester – Designer

  Een half jaar geleden begon ik het ‘Ken jezelf’ programma bij Pause to Play. Dominique heeft mij tijdens dit traject echt ontzettend geholpen met het uitzoeken welke richting ik op wil. Inmiddels heb ik weer helemaal het gevoel dat ik het pad bewandel dat bij mij past en waar ik blij van word! Wat een… Lees meer >


 • Marit Engel – Account Director

  Dat het me allemaal teveel zou worden, zou mij zeker niet overkomen. Ik hou ontzettend van aanpakken en uitdagingen. Zowel zakelijk als persoonlijk. Maar door een gewijzigde koers op kantoor, hoge werkdruk en een onverwachte vervelende medische diagnose kreeg ik lichamelijke klachten en ben ik uitgevallen. Om hieruit te komen en een betere versie van… Lees meer >


 • Camelya Udjang – Financieel medewerker

  “Na moeder te zijn geworden, lange periode van ziekte, het overlijden van mijn man & ontslag te hebben gekregen van mijn werkgever (ruim 15 jaar in dienst) was ik mezelf behoorlijk kwijt. Ik wist niet meer hoe ik verder moest en ik wist ook niet meer wie ik was. Ik besefte me dat ik professionele… Lees meer >


 • Nicole Hoogland – HR adviseur

  Ik heb afgelopen maand het Ken Jezelf traject bij Dominique afgerond. Vanaf de kennismaking tot de laatste sessie was het een feestje om met Dominique dit traject te doorlopen. Ze stelt goede vragen, luistert aandachtig en heeft veel kennis. Het is een mooi traject omdat het een holistische benadering is. Je krijgt inzicht in meerdere… Lees meer >


 • Pauline Wardenier -van Roon

  Het Ken Jezelf programma is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Met Dominique’s professionele, respectvolle en warme begeleiding zullen je ogen open gaan en kom je (wat je situatie ook maar is) gegarandeerd tot prachtige inzichten. Inzichten die je bovendien direct kunt toepassen maar ook je verdere leven van waarde zullen blijven. Ze… Lees meer >


 • Annecarijn Flens – Senior beleidsmedewerker

  Dominique is echt een hele fijne coach. Ze voelt heel goed aan op welk vlak je ontwikkeling een zetje kan gebruiken. Ze is scherp, een goede spiegel en communiceert op een hele vriendelijke manier, waardoor je tot goede inzichten komt! Het traject heeft mij ontzettend geholpen in scherp krijgen wat ik nu echt wil bereiken…. Lees meer >


 • Janneke Lemmers – Onderneemster

  Ik ben in nog geen drie maanden als een feniks uit de as herrezen, heb ik mijn dark night of the soul overleeft en mooier nog… I’ve found my purpose! Via mijn vriend kwam ik bij Dominique terecht, omdat ik een enorme slide downwards had gemaakt in het leven en ik solide ondersteuning nodig had… Lees meer >


 • Janice Tjon Ka Jie – in transitie

  Het Ken Jezelf programma heeft me vooral geholpen om contact te maken met mijn authentieke zelf om vanuit daar te ontdekken welke bijdrage ik wil leveren in mijn leven. De diverse opstellingen, de ademhalingssessie en de vragen en opdrachten uit de werkboeken, hebben me geholpen de passende acties te ondernemen om dat te bereiken. De… Lees meer >


 • Anthony Gebhart – PhD Candidate

  The coaching was very useful and very professional. It was a very important support in my situation. It helped me to take decisions and actions to solve my problems. I felt that Dominique took the time needed to listen to me and help me. I never felt rushed. The office is peaceful, nice and calm:… Lees meer >


 • Sara – Editor

  When I started the Know Yourself Program I felt drained and very down. I was still recovering from a burnout I’d gotten when trying to complete a PhD dissertation two years earlier. I was a new mother to a young toddler, and in addition I was desperately searching for work to make our financial situation… Lees meer >


 • Sara – in transition

  I recently completed the Know Yourself Program in order to get more insights into a work transition and building a meaningful career. Dominique creates a space to very safely explore painful experiences and ways of being. She’s supportive and respectful and extremely insightful. Somehow, she manages to get to the heart of whatever the issue… Lees meer >


 • Brian Lamme – Digital business consultant

  De coaching werkte voor mij perfect om (nog) beter te begrijpen waarom je voelt wat je voelt en waarom je doet wat je doet. Je patronen begrijpen en bewust nadenken over wat je grenzen zijn, wat je wel en niet wilt doen is een geweldige ontwikkelingsreis waarbij dit programma je ontzettend helpt. Het Ken Jezelf… Lees meer >


 • Janice Tjon Ka Jie – in transitie

  Vanuit een sterk en oprecht verlangen heeft Dominique mij de afgelopen maanden met veel enthousiasme, deskundigheid en liefde begeleid.  Alles tezamen heeft ervoor gezorgd dat mijn life purpose duidelijk is geworden en dat ik over 2 maanden ga starten met de opleiding ‘leraar wiskunde’. Ik ben dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruisd en dat… Lees meer >


 • Jody Berghuis – Zangeres

  Het Ken Jezelf programma heeft mijn leven op veel gebieden een andere wending gegeven. Elke sessie was weer een cadeautje en een onmisbare toevoeging in mijn leven! Wat ik heel fijn vond is dat je steeds werkt met een werkboek wat je een bepaalde richtlijn geeft, maar je daar niet aan ‘vast’ zit. Ik kwam… Lees meer >


 • Ricardo van Klingeren – Lasser

  Super ervaring. Ik ging er sceptisch in, maar stelde me wel open. Ook al denk je jezelf te kennen en hard te zijn voor emoties, Dominique kan verdomd goed lezen en aanvoelen als er iets dwars zit.


 • Martine Nauta – Leadership & teamcoach

  Als je de essentie wil ervaren van wie je werkelijk bent, dan ben je bij Dominique aan t juiste adres! Ze zorgt echt dat je je op je gemak voelt en luistert heel aandachtig. Integer en betrouwbaar.


 • Esther Martens – Docent

  Dominique heeft mij geholpen om meer te gaan vertrouwen op mijn gevoel en op mezelf. Ze heeft me laten inzien hoeveel zelfkennis ik eigenlijk al heb. Ik ervaar nu meer rust en zelfvertrouwen in de keuzes die ik maak. Dominique straalt als lifecoach een hele positieve maar ook kalme energie uit. Er is geen goed… Lees meer >


 • Daan Versloot – Ondernemer

  Found my mission. Heel mooi traject!


 • Brian Lamme – Digital Business Consultant

  Het Ken Jezelf programma heeft me vooral rust, zelfvertrouwen, zelf-acceptatie en geluk gebracht. Het besef wie ik ben en dat dat genoeg is, waar mijn grenzen liggen en waar ik voor wil gaan. Wat heel goed voor mij werkte was de combinatie tussen de werkboeken en de sessies met Dominique. De flexibele aanpak (gericht op mij)… Lees meer >


 • Referentie van Daniel

  Het Ken Jezelf programma heeft mij de verdieping in mezelf gebracht. Ik heb mezelf echt leren kennen! Door de combinatie van de sessies en de werkboeken heb ik een heleboel duidelijkheid gekregen wat ik mijn hele leven mee zal nemen. Dit programma was voor mij een enorme stap richting mijn levensdoel! Daniel Poldervaart (life coach)


WAT GA JE DOEN?

Inhoud modules

Module 1

Jouw gewenste transformatie. Waar sta je nu en waar wil je heen? Wie ben je (niet)? Op welke gebieden in je leven leef je in lijn met je authentieke zelf en waar pas je aan? We bepalen je primaire transformatiedoel. Of je nu een verandering op werkgebied wilt of binnen je relatie(s). De transformatie zit in jou.

Module 2

Jouw unieke missie. In deze module creëer je helderheid in je levensmissie, kernwaarden en stellen we jouw life purpose statement op. Je gaat jouw levenscyclus en belangrijkste groeimomenten helder maken. Jouw leven tot nu toe, weerspiegelt perfect waarom je hier bent en wat je hier te doen hebt.

Module 3

Delenwerk. Bewust worden van de delen die binnenin je leven en hoe ze je dienen. Ook creëren we helderheid in jouw dominante overlevingsmechanismen, maak je contact met je innerlijke leiding en haal je authentieke delen die je ooit hebt weggestopt, weer bij je terug.

Module 4

Schaduwwerk. We duiken in je conditionering. Je laat los waar je te ver bent aangepast. Je wordt begeleidt om onverwerkte zaken te doorvoelen zodat je ze kunt integreren. We gebruiken de ademhaling als belangrijkste instrument om verbinding te maken tussen je bewustzijn en onderbewustzijn.

Module 5

Loslaten, nee zeggen, grenzen stellen en opruimen. Tegen alles wat je niet langer dient. Projecten, spullen, situaties en misschien zelf mensen uit je omgeving. Vanuit gezonde assertiviteit. Een fase waarin je letterlijk en figuurlijk ruimte maakt.

Module 6

Ja zeggen & actie. Je gaat nieuwe perspectieven aanboren en concrete actiestappen zetten om jouw transformatiedoelen te implementeren in je leven. Je hebt een concreet en realistisch actieplan, zodat je stapsgewijs jouw missie vorm kunt geven op een manier die bij jou en je leven past.

JOUW INVESTERING IN JEZELF

Investering

De investering voor het Ken Jezelf programma is 2.997,- euro excl. btw.

Hetzelfde tarief wordt gehanteerd voor particulieren en ondernemers.

Plan een kennismaking

Als dit je aanspreekt, boek dan een matchcall met Dominique in. Hierin bespreken we samen jouw huidige situatie en of een samenwerking op dit moment passend is. Ook onderzoeken we of het Ken Jezelf programma voor jou geschikt is.

lifecoaching loopbaancoaching leiden
loopbaancoaching_Leiden

Nog even voorstellen…

Hi! Ik ben Dominique van Wingerden, werkzaam als transformatief leiderschap coach. Het mijn missie om jou te helpen afstemmen op die van jou. Ik begeleid je graag in jouw proces om je te herinneren wie je werkelijk bent. Zodat je jouw purpose als rode draad praktisch in je leven kunt implementeren.

Toen ik in ’88 geboren werd in een nuchter slagers-gezin, had ik niet gedacht dat ik ooit anderen zou helpen afstemmen op hun purpose. Ik was het kind dat altijd de diepere ‘waarom’ vragen stelde, maar daar nooit vervullend antwoord op kreeg.

Totdat ik op mijn vijftiende tijdens een bootongeluk plotseling stierf. In één helder ogenblik kreeg ik inzicht in de betekenis van het leven. Het was ineens duidelijk wie ik was en wat ik hier te doen had. Toch was mijn eigen pad hierna, verre van gemakkelijk. Een burn-out na het stoppen met mijn PhD en zelfs nog een tweede keer ‘aan de poort’ achttien jaar later na de geboorte van mijn dochter, waren er nog nodig om te integreren wat ik toen inzag.

Doodgaan gaf me diepgaand inzicht in de betekenis van het leven. Het leerde me veel over mezelf, maar het leerde me vooral hoé te leven.

Het vervuld mij diep om ook anderen te mogen begeleiden in hun herinner -en helingsproces, af te stemmen op hun missie en te kiezen voor een leven waarvoor zij hier gekomen zijn.