Ben jij klaar om het gebaande pad achter je te laten en je eigen pad te bewandelen, te breken met de status quo, jezelf écht te leren kennen, te omarmen en lief te hebben?
Maar ook om daarmee verantwoordelijkheid te pakken voor je eigen leven, werkelijk te gaan voelen en persoonlijk keihard te gaan groeien? Jezelf te overstijgen? Wil jij een leven creëren dat in lijn is met wie jij bent? Ben jij echt klaar om lef te tonen en op de PLAY knop van je leven te drukken? Dan is dit persoonlijk ontwikkelingstraject voor jou!

“Groots dromen,
voelen en doen!”

Wat we gaan doen

–       Kennismaken met jouw intrinsieke drijfveren en kernkwaliteiten

–       Concreet maken welke impact jij wilt maken

–       Helderheid creëren in jouw levensmissie

–       Kennismaken met de verschillende delen in jou

–       Saboterende gedachten en patronen herkennen en transformeren

–       Inzicht creëren in je schaduwstukken en overlevingsmechanismen

–       Onbewuste angsten bewust maken en transformeren

–       Herkennen van ratio en gevoel en deze integreren

–       Nieuwe perspectieven aanboren

–       Een concreet actieplan maken voor jouw volgende stappen richting je droom!

Wat je aan het einde van het programma hebt

–       Helderheid in wie jij bent en wat je wilt

–       Vertrouwen in jouw unieke pad

–       Praktische tools om je energie te shiften

–       Meer rust, stabiliteit en verbinding met je intuïtie

–       Het vertrouwen om vanuit je authentieke kracht te bewegen

–       Maar vooral, heel veel energie en inspiratie om stappen te zetten!

Het “Ken jezelf programma” bestaat uit:

–      6 persoonlijke 1-op-1 sessies

–      Waaronder een transformerende ademsessie!

–      Gratis toegang tot de verdiepende online werkboeken

–      Gratis toegang tot geleide meditaties en het wekelijkse live ‘Contactuur!

–      Tussentijdse voorbereidende thuiswerkopdrachten

–      Tussentijdse unieke op maat-uitdagingen die bijdragen aan jouw coachdoel!

Voor wie?

Dit coachtraject is geschikt voor jou als je werkelijk klaar bent om leiderschap over je leven te nemen. Als je bereid bent in jezelf te investeren en vanuit je eigen authentieke kern en kracht wilt leven en creëren. Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te nemen en heb je het lef om jezelf recht in de ogen aan te kijken? Dan werk ik graag met jou!

Verloop van weken

We beginnen het traject met jouw transformatiedoelen.
We gebruiken de verschillende levenssituaties waarin jij je bevind als ingang voor jouw leven: wie jij bent. Waar sta je nu en waar wil je naartoe?

Week 1: Jouw persoonlijkheid, talenten, vaardigheden, competenties en interessegebieden. Ook maken we jouw blinde vlekken zichtbaar!
Week 2: Jouw unieke missie: jouw impact/voetafdruk, helderheid in jouw levensmisse kernwaarden en stellen we een heuse life purpose statement op! Je gaat jouw levenscyclus en belangrijkste groeimomenten helder maken, je verhaal telt!
Week 3: Delenwerk: bewust worden van de delen die binnenin je leven en hoe ze je dienen. Ook creëren we helderheid in jouw dominante overlevingsmechanismen, maak je contact met je innerlijke leiding en word je je bewust van jouw persoonlijke team van crewmembers!
Week 4: Schaduwwerk: bewustwording van je conditionering & allergieën. Ook gaan we angsten aankijken, doorvoelen en transformeren. We gebruiken de adem als belangrijkste instrument om verbinding te maken tussen jouw onderbewustzijn en bewustzijn.
Week 5: Loslaten, nee zeggen, grenzen stellen en opruimen!
Week 6: Ja zeggen & actie, omarmen en jouw team samenstellen van ‘cheerleaders’. Nieuwe perspectieven aanboren en actie! (Radicaal of geïnspireerd – it’s up to you).

We eindigen het traject met reflectie en feestvieren;) Jij bepaalt hoe!

Investering in jezelf

695,- (excl. BTW) voor particulieren
795,- (excl. BTW) voor ondernemers/bedrijven

*Pas na de eerste sessie bepaal je of het traject bij je past. Kijk ook even bij de veelgestelde vragen.
KEN JEZELF programma binnenkort beschikbaar!

Gratis sample sessie

Als je geïnteresseerd bent in het ‘Ken Jezelf programma’, raad ik je aan eerst een gratis proefsessie te boeken (telefonisch 15 – 20 min). Het kost je niets en het geeft je de kans te ervaren wat coaching is en hoe het voelt. Je kunt ook direct al je vragen stellen!

Boek een gratis sample sessie

OVER MIJ

Begin vandaag nog met deze 25 vragen die je helpen om jezelf beter te leren kennen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

No spam*

FAQ Ken jezelf programma

 

Veelgestelde vragen over het ‘Ken Jezelf programma’:

 

De coachsessies duren 50 min. De intakesessie duurt 90 min en de ademsessie duurt 90 tot 120 min en vind op mijn praktijk in Leiden plaats.

Ik maak gebruik van verschillende technieken vanuit co-active coaching methode, voice dialoque, lichaamswerk, ademtherapie en opstellingenwerk, Ook maak ik veel gebruik van meditatie en visualisatie. Deze technieken heb ik de afgelopen jaren eigen gemaakt en in het ‘Ken Jezelf programma’ zijn alle technieken met elkaar verweven.

Jazeker! De enige sessie die face to face moet plaatsvinden is de ademsessie. Dat is meestal rond de 5e sessie. De overige sessies kunnen via skype of telefonisch en de werkboeken zijn sowieso online te raadplegen.

Jazeker, je kan in 3 termijnen betalen.

De eerste sessie is helemaal gericht om het in kaart brengen wat jouw coachdoelen zijn. Mocht je na de eerste sessie het gevoel krijgen dat het traject niet bij je past, betaal je alleen voor de eerste sessie en krijg je de rest helemaal terug!

Het is een intensief traject! Het traject duurt gemiddeld 3 maanden. Met om de week een 1-op-1 sessie en tussendoor ben je zelf bezig met jouw uitdagingen en de online werkboeken.

Het traject kan ook sneller, het is mogelijk het traject in 1,5 maand te doen, maar wees je ervan bewust dat de echte integratie van de coaching tussen de sessies in en na het traject plaatsvinden. Op het moment dat jij je eigen leven leidt!

Ook kun je er langer over doen, indien jou schema dat vereist. We plannen altijd na een sessie de volgende afspraak in. Dit kan dus aangepast worden naar jouw wensen.

Je hoeft zeker geen specifiek onderwerp bij voorbaat te hebben. De intentie om jezelf beter te leren kennen is voldoende! We beginnen het traject namelijk d.m.v. het inzichtelijk maken van jou huidige situatie en hoe het ervoor staat met de verschillende levensaspecten zoals werk, woonsituatie, relaties, financiën, gezondheid, plezier en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit daar wordt vanzelf inzichtelijk waar de eventuele focus op komt te liggen.

Jazeker, alle onderwerpen zijn een ingang tot wie jij bent. Dus door te werken aan jezelf, krijg je handvatten op het onderwerp waar je coaching op wilt. Door meer inzicht in jezelf, verruim je ook je blik op jouw onderwerp. Het is een proces waarbij beide gediend zijn, jij en jouw onderwerp zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

 


Staat je vraag er niet tussen? Stel ‘m hier!