FAQ Ken Jezelf programma

 

Veelgestelde vragen over het ‘Ken Jezelf programma’:

 

De coachsessies duren 50 min. De intakesessie duurt 90 min en de ademsessie duurt 90 tot 120 min en vind op mijn praktijk in Leiden plaats.

Ik maak gebruik van verschillende technieken vanuit co-active coaching methode, voice dialoque, lichaamswerk, ademtherapie en opstellingenwerk, Ook maak ik veel gebruik van meditatie en visualisatie. Deze technieken heb ik de afgelopen jaren eigen gemaakt en in het ‘Ken Jezelf programma’ zijn alle technieken met elkaar verweven.

Jazeker! De enige sessie die face to face moet plaatsvinden is de ademsessie. Dat is meestal rond de 5e sessie. De overige sessies kunnen via skype of telefonisch en de werkboeken zijn sowieso online te raadplegen.

Jazeker, je kan in 3 termijnen betalen.

De eerste sessie is helemaal gericht om het in kaart brengen wat jouw coachdoelen zijn. Mocht je na de eerste sessie het gevoel krijgen dat het traject niet bij je past, betaal je alleen voor de eerste sessie en krijg je de rest helemaal terug!

Het is een intensief traject! Het traject duurt gemiddeld 3 maanden. Met om de week een 1-op-1 sessie en tussendoor ben je zelf bezig met jouw uitdagingen en de online werkboeken.

Het traject kan ook sneller, het is mogelijk het traject in 1,5 maand te doen, maar wees je ervan bewust dat de echte integratie van de coaching tussen de sessies in en na het traject plaatsvinden. Op het moment dat jij je eigen leven leidt!

Ook kun je er langer over doen, indien jou schema dat vereist. We plannen altijd na een sessie de volgende afspraak in. Dit kan dus aangepast worden naar jouw wensen.

Je hoeft zeker geen specifiek onderwerp bij voorbaat te hebben. De intentie om jezelf beter te leren kennen is voldoende! We beginnen het traject namelijk d.m.v. het inzichtelijk maken van jou huidige situatie en hoe het ervoor staat met de verschillende levensaspecten zoals werk, woonsituatie, relaties, financiën, gezondheid, plezier en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit daar wordt vanzelf inzichtelijk waar de eventuele focus op komt te liggen.

Jazeker, alle onderwerpen zijn een ingang tot wie jij bent. Dus door te werken aan jezelf, krijg je handvatten op het onderwerp waar je coaching op wilt. Door meer inzicht in jezelf, verruim je ook je blik op jouw onderwerp. Het is een proces waarbij beide gediend zijn, jij en jouw onderwerp zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

 


Staat je vraag er niet tussen? Stel ‘m hier!