Coaching

Het ‘Ken Jezelf programma’

Coaching is een proces dat gedachten en creativiteit naar een hoger plan tilt, om zo jouw persoonlijke en professionele potentieel te optimaliseren en optimaal te benutten. Coaching omdat ‘vastlopen’ op welk vlak dan ook in je leven, mogelijkheden biedt tot transformatie – om vanuit te groeien. Coachen is het creëren van nieuwe inzichten, energie en dus mogelijkheden!

In het ‘Ken Jezelf programma ‘- een offline én online intensief persoonlijk ontwikkelingstraject – werken we altijd aan het onderwerp waar jij coaching op wilt. Coaching gaat eigenlijk nooit over één onderwerp. Het gaat om jou, jouw leven – het grotere plaatje. Het onderwerp geeft slechts toegang tot wat echt belangrijk is: wie je bent en waar je naar toe wilt. Het ‘Ken Jezelf programma’ is dan ook volledig ingericht om jezelf écht te leren kennen. Als je weet wie je bent en je angsten overstijgt om vanuit jouw authentieke kern te gaan leven en creëren, is het maken van keuzes – op elk gebied in je leven – zoveel makkelijker!

Na het ‘Ken Jezelf programma’ heb je inzicht in je kernwaarden, levensmissie, (beperkende) patronen, overtuigingen en gedragingen. Ook ben je bewuster hoe je naar dingen kijkt en heb je praktische tools om van perspectief te verruimen. Maar heb je vooral heel veel energie en inspiratie om de volgende stappen richting jouw authentieke droomleven te gaan zetten!

Lees meer