Agenda


WORKSHOPS

16 september-  “Opschonen van de vrouwenlijn”

Hoe zou het zijn om ‘vrij’ te worden van de ballast die je onbewust met je meedraagt uit het systeem van vrouwen waaruit je voortkomt? We hebben allemaal een moeder en voormoeders. Door hen wordt het leven doorgegeven. Er wordt veel goeds doorgegeven zoals kracht en liefde maar ook dingen die niet zo fijn zijn zoals ziekten en patronen waar we, bewust of onbewust, veel last van kunnen hebben in ons dagelijks leven.

Door het opstellen van de voormoederlijn en deze op te schonen maak je de weg vrij voor jezelf en voor je dochter(s) als je die hebt. We beginnen met een vooronderzoek en daarna gaan we op onderzoek uit, met elkaar en voor elkaar. Maak de weg weer vrij voor een leven zonder ballast! Lees meer. 


WEKELIJKS

ELKE DONDERDAGAVOND MEDITATIELES

Wil je meer flow en connectie ervaren in je leven? Train dan je aandacht en opmerkzaamheid tijdens het wekelijkse ‘contactuur!’. Kom in contact met jezelf, kom in contact met anderen en ervaar hoe het is om diep in verbinding te zijn. Maak door middel van lichaamsbewustzijn een start met het trainen van je geest. Zo kun je bewuster keuzes maken en meer genieten van je leven. Met behulp van mindfulness meditatietechnieken, visualisatie, ademwerk en andere mooie energetische oefeningen, ontwikkel je jouw intuïtie. Voor meer flow en contact in en met het leven! Lees meer.

BewarenBewaren